събота, 8 ноември 2008 г.

Зелена салата с топла риба


Продукти:
1 зелена салата,
1/2 връзка див лук,
30-40 гр. пармезан,
2 филета бяла риба,
1/2 лимон,
балсамов оцет,
зехтин, сол.
Приготвяне:
Рибата заливаме с лимонов сок, посоляваме и варим на пара.
Салатата нарязваме или накъсваме на едро.
Дивият лук нарязваме на дребно.
Смесваме салатата и лукът, овкусяваме и разбъркавме.
Сервираме салата поръсена с люспи пармезан, отгоре поставяме парче топла риба и няколко стръкчета лук.
За по-добър вид поръсваме и с фино настърган пармезн цялата салата.

Няма коментари:

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape