понеделник, 3 ноември 2008 г.

Пиле паприка





















Продукти:
6 парти бутчета,
5-6 червени пиперки,
1 глава лук,
5-6 скилидки чесън,
3-4 стръка магданоз,
2 с.л. каперси,
50 мл. растителна мазнина
сол.
Приготвяне:
Пилешките бутчета измиваме и подсушаваме.
Чушките изпичаме и белим.
Чушките, лука, чесъна и магданоза нарязваме на дребно и слагаме в блендер.
Зеленчуците правим на паста.
Пастата смесваме с каперсите и посоляваме.
Бутчетата също посоляваме и слагаме в тавичка.
Хубаво нанасяме пастата върху и около бутчетата, заливаме с мазнината и завиваме с фолио.
Печем на 220* около 40 мин. след което развиваме да се запекат.
Сервираме с бял ориз!

Няма коментари:

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape