вторник, 11 ноември 2008 г.
Мариновано пилешко с кисело мляко
Продукти:
250 гр. пилешко филе,
3-4 с.л. кисело мляко,
2-3 с.л. кисело мляко за сос,
1/2 ч.л. чикън масала/смес от индийски подправки/,
щипка сол.
Приготвяне:
Пилешкото месо нарязваме на едри парчета и смесваме с предварително разбитото мляко, подправки и сол.
Мариноваме около 3-4 ч.
Изваждаме от марината и запържваме в сух тиган с незалепващо покрите до зачервяване.
Преди да свалим от огъня добавяме млякото от марината и по желание още 2-3 с.л. мляко.
Разбъркваме и веднага сваляме от котлона.
По желание поръсваме със свежи подправки.
/Ударен период/
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар