четвъртък, 30 октомври 2008 г.

Мариновани пилешки пържоли с гриловани гъбки


Продукти:
2 пилешки пържоли от бут,
1 лимон,
2 скилидки пресован чесън,
1 с.л.светъл соев сос,
1 с.л. кора от лимона.
Приготвяне:
Пилешките, пържолки измиваме и подсушаваме.
В купа смесваме сокът от лимона, чесънът, лимоновата кора и соевият сос, разбъркваме и добавяме пилешките пържолки.
Оставяме за около 1 час.
Печем на грил-тиган или скара като при обръщане поливаме с останалата марина.
Сервираме с посолени, изпечени заедно с пилешкото гъбки и зелена салата.

Няма коментари:

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape