вторник, 30 ноември 2010 г.

Довиждане и добре дошли! :)

Отдавна се каня да напиша това, но все си мислех, че ще имам време, възможност и все някога ще продължа блогчето, което беше основа на всичко онова, което правя сега. То не е нищо по-различно от тук, просто възможността да нямаш никакви ограничения с хобито си ме съблазни :)

Казвам довиждане на всички приятели блогъри, които поради ангажираността ми не успявам да се насладя до край на всички невероятни неща, които предлагат в блоговете си, да им се усмихна или просто да им кажа... Хубав ден!

Добре дошли...!

Повечето от вас знаят къде съм и ще се радвам ако ви срещна в коментарната рубрика на сайта или във форума... за критика, поздрав или каквото се сетите...човек се учи от критика и тя никога не е излишна, всички имаме нужда и от позитивни думи, те ни карат да продължим напред и да се развиваме:)

Добре дошли ще кажа и на скъпите читатели, които са попаднали тук по някакъв повод - случайно или не! Ако ви е харесало това, което правя тук в блога, ако са ви харесали моите рецепти и снимки, продължението ще намерите в разширението на този блог, моят сайт "Вкусно и красиво"!
http://vkusnoikrasivo.com/




11 коментара:

di_ani каза...

Мила Кеми,
съжалявам да прочета за това твое решение. Безспорно сайтът ти е чудесно място за вкусни и красиви идеи, но блогчето приемах като фокус за прекрасните ти лични творения.
Ще ми липсва...
Сърдечен поздрав, прегръдка и много щастие ти желая, Диана

Йоланта Делибозова каза...

Ще се върнеш,нали?Обещай Кеми.Имаш много какво да дадеш на всички нас.Целувам те.

КеmiH каза...

Именно вие ми липсвате много, много!
Силно ви прегръщам!
Благодаря ви много и наистина желая много щастие на всички на себе си и на вас мили приятелки :)

Йоли, през цялото това време си мислех, че ще успея, но ето на, не мога....
Може би, щ се верна един ден но като фото, а не като кулинарен блог, обмисляла съм го, но дали ще стане, времето ще покаже!

Благодаря ви!

служба по трудова медицина каза...

Сайта се е получил страхотно! Успех.

филми каза...

Много оригинално заглавие!

биопродукти каза...

Съжалявам, че ще се лиша от вкуснотийките ти!Ще ми липсват!

Кemi H каза...

Благодаря ви много! Ама в никакъв случай няма да се лишавате, заповядайте в сайта там всичко продължава, дори за миг не съм спряла :)))

Новини каза...

Страхотна публикация. Продължавай в същия дух!

Екскурзии Барселона каза...

Моите сърдечни поздравления за сайта! Прекрасен е, радвам се че не сме те изгубили, напротив сега имаш много повече лично пространство за изява или поне аз така го приемам. Верно е, че думичката "Довиждане" е малко стряскаща, за това може би всички така риагираха сякаш вече няма да те има. Сайтът ти е чудесен и с удоволствие го посещавам колкото мога често :)

мерудия.бг каза...

Успех с всички нови начинания! Вили

почивки в чужбина каза...

И ние силно се надяваме и вярваме, че скоро ще се завърнеш в блога и да продължаваш да споделяш подобни вкусотийки.Страницата ти е невероятна и и винаги има любопитна информация, която може да и бъде от полза, може би затова всички токова много те харесват.ЗАГЛАвието е малко стряскащо да, показва един край и едно начало, като че ли!Харесва ми формулировката му.Желая ти много бъдещи и творчески реализации и не спирай да ни радваш.

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape