четвъртък, 23 юли 2009 г.

Катък

Искам да ви представя едно чудесно мезе за мастичка през лятото:)Много е вкусно с препечени филийки като предястие или разядка също така, опитайте, вкусно и ароматно!

Катък- рецептата!

вторник, 21 юли 2009 г.

Нови летни предложения...

От мен още няколко следморски летни предложения........

Много вкусно лятно и лекичко ястие-
Пълнени домати с ориз, маслини, кашкавал и босилек/ Stuffed tomato with rice, olives, cheese and bazil



Рецептата можете да видите ето тук:

Награди.......

След кратко отсъствие и първо влизане в блога ми, бях изключително приятно изненадана от този голям пакет изненади-награди в знак на приятелство.
Скъпа Диди, безкрайно благодаря за удостояването и признанието, изключително ценно е за мен от кулинарен вълшебник като теб!Всяко от тези стикерчета носи различни и много приятни послания, благодаря за всички тях!










петък, 3 юли 2009 г.

Пица от спагети

Това е една много вкусна рецепта, с която можете да импровизирате според това какви продукти имате и обичате.Можете да смесите традиционна паста със други продукти, да запечете и имате ново, много вкусно и интересно ястие с което ще впечатлите вашите деца, приятели и др.Можете да приготвите това ястие и със спагетите останали от вечерята, смесвате дори с разни зеленчуци, нов сос, сирена и ....вариациите са много, оставям ви в ръцете на вашето въображение и фантазия, а от мен рецептата!:)


© All rights reserved. vkusnoikrasivo.com/ 2009
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape